Servera med havtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. hasselnötter (rivna). havtornsglass. Koka upp grädde, mjölk och blanda den med äggula, vispa varm över vattenbad till 82°
Havtornsglass. • 200 g hasselnötter. • 250 g tinade havtorn. 200 g hasselnötter. I Nummer 13 av Damernas Värld bakade jag ett jobb med lager på lager desserter
Överst passionsfrukt och havtorn. Vi fick plocka ihop vår egen kanongoda frukost med groddad bovete som grund och till det hasselnötter, mandel, cocos, solrosfrön, linfrön, bär, fruktsallad, selleri
Älgcarpaccio utan älg Två i sällskapet valde grillad havskräfta medblomkål, havtorn brynt smör och grönkålRestaurangen hade i förväg fått reda på att det vart vegetarianer på intågande och måste därför erkänna att jag blev smått förvånad över att förrätten var den på menyn listade älgcarpaccion där man helt enkelt valt bort köttet till våra tallrikar
Några av mina favoriter är f-musli Gold Fruit , Glorious Premium och func* Supermusli havtorn. Jag gör helt enkelt så att jag tar en eller flera sorters flingor (tex havre- råg och/eller korn)och lite olika fröer och nötter (alltifrån solros-, pumpa- och linfrön till pekan-, cashew- och/eller hasselnötter) som jag blandar i en bunke tillsammans med rapsolja och någon form av sötningsmedel (oftast honung eller råsocker) och eventuellt någon krydda (typ kanel, kardemumma, ingefära eller pepparkakskrydda)
Strandgårdens persiljerötter havtorn, hasselnöt och bryntsmör. I helgen var jag och min Flickvän nere i Malmö och åt på Restaurang Trio vi åt den stora menyn med 8 rätter och vinpaket till det