Bär och digestivekex/havrekakor. Vispa philadelphiaosten med florsocker och vaniljsocker luftigt. Varva i glas med bär och krossad digestivekex eller havrekakor
Blanda samman philadelphiaost, creme fraiche, rivet citronskal, florsocker och vaniljsocker. 200 gram creme cheese, typ philadelphiaost. 8 digestivekex, går ju att använda andra kex med, tex havrekakor. 200 gram creme cheese, typ philadelphiaost. Rivet skal av 1 citron 8 digestivekex, går ju att använda andra kex med, tex havrekakor
Givetvis måste detta testas, fast med lite justeringar då jag vill ha en sjuden glassmet att köra i glassmaskin samt att jag ville få användning för mina havrekakor
100 g philadelphiaost75 g smör, rumsvarmt50 g vit choklad2 ½ dl florsockerfärggel eller hushållsfärg om man så önskarca 1 tsk citronsaftSätt ugnen på 200°. 100 g philadelphiaost