1 ½ dl hackade hasselnötter. Värm ugnen till 200 grader. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker, smör, socker, havregryn och salt så att det blir en smuldeg
hasselnötter,. havrekakor. Häll i mjölblandningen och havregrynen medan du vispar. Klicka ut smeten i platta rundlar på bakplåtspapper med hjälp av två matskedar
Havrekakor är alltid en favorit och dessa toppade med nougat blir så perfekt. Är man ovan att baka glutenfritt är det perfekt att börja med kakor liknande dessa då det är sån liten mängd vetemjöl
a 1 cm tjocka skivor och lägg dem på en plåt med bakpapper på. 1 ½ dl hasselnötter. Blanda mjöl, bakpulver, smör, socker, salt och havregryn så att konsistensen blir ungefär som brödsmulor
Små små kakor med mycket kärlek är det som smakar bäst. Blanda socker och smör med hjälp av en bakassistent eller elvisp - givetvis går det bra att använda armmusklerna och blanda för hand
Börja med att vispa smör och socker pösigt. Provstick gärna med en tandpetare för att se om de är klara, stickan ska vara torr när du drar ut den ur muffinsen
Rör ihop med äggblandningen. Tillsätt havregryn, russin och grovhackade hasselnötter. För att laga Anna-Karins havrekakorRör smör, socker och farinsocker poröst