Kaksmulor till glassGivetvis kan man använda vilken deg som helst till detta men det här är ungefär vad vi använde till våra misslyckade havrekakor, men lyckade kaksmulor
Glass-token Ida som kan äta hur mycket glass som helst vill inte ens ha glass idag. Både havre och kokos är favoritsmaker i kakor så det här blev en god blandning tillsammans med chokladen på toppen
Nu blir det vila en timme eller två och sedan ett träningspass med C. Börja med rotfrukterna. Lägg på plåt och blanda runt tillsammans med olivolja, salt och peppar
-), ja gott blev det, kan tänka mig att det blir ännu mumsigare med lite havrekakor till. Nu när det är rabarbertiden så var jag givetvis tvungen att testa att göra glassmed rabarber, hade ni väntat er något annat
Mina bakexperimenttentakler vaknade genast till och resultatet blev morotsmuffins och havrekakor. Efter en mysig morgon och lunch med playdate samt sedan ett kalas så var vi sugna på att dra iväg på en hederlig fika
Dumlegrottor från Jennys matblogg och havrekakormed Dumle från Fridas bakblogg. Oreos får man äta om man är vegan så jag gjorde en variant inspirerad av Fridas bakblogg-havrekakorna
Mia har efter mitt samtal om hon hade lust att vara med i denna artikel bakat några havrekakor som kan funka som botten till mitt glassrecept, hon har även svängt ihop ett levainbröd och för säkerhets
) och bakat havrekakor. Efter en liten runda så stan åkte jag hem och spenderade resten av kvällen i soffan framför SVTplay med tända ljus och glassmed kola och havssalt