De kan dock smaksättas och energiboostas med precis det du tycker om eller har hemma. Banan och havregryn är de huvudsakliga ingredienserna och om du inte vill behöver faktiskt inget annat tillsättas
Basen är banan och havre och sen kan du testa att smaksätta med vad du vill. havrekakor,. Basen är banan och havre och sen kan du testa att smaksätta med vad du vill
Rör sedan ner de torra i den stora skålen med de blöta. 3 st bananer. 1Mosa bananernamed en gaffel i stor skål. 1Lägg upp smeten som stora kakor på en plåt med bakplåtspapper
Mosa bananen och rör ihop med grynen. De fungerar även bra att ha med sig i väskan att ha som mellanmål när man känner sig sugen/blodsockret börjar falla
Smakar som havrekakor. Jag varvade sedan mina pannkakor med mer äppelmos, och toppade med jordnötssmör, banan och minikiwi - men det bestämmer du ju själv vad du tycker om
I bakgrunden ser ni mina kringlor och havrekakor som jag bakade förra helgen. Jag börjar med pajen. Bryt bananerna i bitar och lägg i en matberedare, mät upp och häll i jordnötssmöret och resten av ingredienserna och mixa till en slät massa
Det här blir lite som en blandning mellan havrekakor och amerikanska pannkakor - perfekt för den som vill ha lite sötare, fast ändå mättande och näringsrik frukost
Havrekakormedbanan och jordnötssmör. Gillar du banan, jordnötssmör och havregryn kommer du älska dessa kakor, det går även bra att lägga till lite ingredienser om man önskar (se tips nedan)
Detta recept har jag fått från min fina vän Kaitlynne och vi gjorde dessa innan vi skulle åka till Madrid för att ha med oss något energirikt och nyttig snack under resan och även på plats då de håller länge