Rör ned kesellan och vänd till sist ned den vispade grädden. 11 dl kesella. 1havrekakor, smulade. 1100 g vit choklad 1 dl grädde 1 ägg 1 dl kesellahavrekakor, smulade blåbärSmält chokladen och vispa grädden
1,5 dl creme fraiche eller vanilj kesella, men dra ner på mängden florsocker och vaniljsocker om du väljer kesella. 8 digestivekex, går ju att använda andra kex med, tex havrekakor. 1,5 dl creme fraiche eller vanilj kesella, men dra ner på mängden florsocker och vaniljsocker om du väljer kesella. Rivet skal av 1 citron 8 digestivekex, går ju att använda andra kex med, tex havrekakor
Blanda kesella och créme fraiche och vispa ner i äggsmeten. 200 g havrekakor. 500 g kesella. Klä botten av en form med löstagbar kant, ca 22 cm i diameter med bakplåtspapper
Fördela moussen över havrekakorna. Rör ner kesellan och citronskalet i chokladen. 4 stora havrekakor (alternativt mandelkakor) färdigköpta. 1½ dl kesella