Jag får ont hela dagen av t ex havregrynsgröt och fullkornsbröd. Havregryn brukar oftast vara glutenfritt, men det kan finnas spår av gluten vad jag vet, så därför finns det även specialsorter som är 100% glutenfritt från märket Semper. Oatmeal is usually supposed to be gluten free, but there may be traces of gluten that I know of, so there are also special brands that are 100% gluten-free, like the brand Semper
Havregrynsgröt är det jag äter oftast. Alf Spångbergs Hälsogröt Special från Lindroos. Anledningen är att havregrynsgröt går snabbt och enkelt att laga till i mikron
Ofta äter jag havregrynsgröt tillsammans med någon smörgås. lite rester av överbliven havregrynsgröt (kan tänka mig omkring 1-2dl eller något). Samt 4dl Vetemjöl special. 4dl Vetemjöl special
Smeten ska ha konsistensen av en havregrynsgröt. 3 dl vetemjöl, gärna vetemjöl special. . Jag har tidigare provat använda lakritspulver i bröd med gott resultat
Lägg 300 gr surdeg (helst råg), 450 gr (4,5 dl) vatten, 25 gr jäst, 100 gr rågmjöl, 750 gr vetemjöl special (eller ännu bättre manatoba cream) 25 gr honung och havregrynsgröten i en hushållsassistent och kör i 10 minuter på ganska låg hastighet
Jag gör ingen special mat till mig för jag tror egentligen inte på några dieter fast jag faktiskt varit dum nog att gå på vissa förut, nej, jag tror på att äta mindre är bra