Och det tar ju sin lilla tid innan gröt stelnar, så jag lagade helt enkelt en portion havregrynsgröt igår innan jag gick och la mig - så var den redo för att bli pimpad imorse när jag gick upp
Vanlig havregrynsgröt är alldeles utmärkt - i synnerhet om man väljer de lite grövre, ekologiska havreflingorna - men det är ju inte alla som tål havre
Men har du tröttnat på den ledsna havregrynsgröten. ½ msk av andra frön (t ex pumpafrön, solrosfrön, vallmofrön) Russin och mandlar Vaniljsocker Sylt eller bär att toppa med (t ex äppelmos eller blåbär) En skvätt mjölk (t ex mandelmjölk) Instruktioner Lägg chiafröna i en skål och häll på vattnet
Den bestod alltid av havregrynsgröt, fruktkompott, yoghurt, sojamjölk, vanlig mjölk, färsk frukt, solrosfrön, linfrön, russin, knäckebröd, mörkt bröd, smör (vegan och bregott) jordnötssmör, tahini, hallonsylt, gurka och tomat
Höstfrukost med havre, äpple, kanel, russin och valnötter. ”Ren havre” som säljs på den glutenfria hyllan i butiken är märkt med symbolen för glutenfritt