Denna havregrynsgröt är krämig, lite söt och syrlig. Jag har aldrig varit en frukostmänniska, men efter att jag har börjat exprimentera med min kost så inser jag hur gott det kan vara med frukost
Något som jag börjat äta mycket det sista året är havregrynsgröt, dock inte fiberhavregryn då ger min mage upp direkt men vanliga går hur bra som helst och något som jag verkligen gillar på min gröt är jordnötssmör (EKO) och jag brukar även toppa med en god sylt
Hallon, gojibär och honung till toppingen. Jag tror jag har skrivit om den här ugnsbakade havregrynsgröten minst tre gånger tidigare i bloggen, men den är ju så
Bland annat dagens recept som är ett jättebra mellis och en spin på en toscakaka fast på en bas av kall havregrynsgröt, frukt och toppat med en Tosca smet gjord på dadel, tahini, kokos och mandel
Strö några färska hallon över din frukost och toppa med din hemmagjorda crunch. Ta fram en kastrull och börja med att hälla i havregryn som du sedan täcker med vatten
Det blir fantastiskt gott och bra variation om du börjat trötta lite på din vanliga havregrynsgröt. För ett tag sedan så gjorde overnight oats med banan och jordnötssmör, och då hallon också blir väldigt gott med jordnötssmör så ville jag prova det också
Jag valde tinade björnbär, banan och valnötter men hallon, blåbär eller ett tärnat äpple funkar så klart också och du kan ersätta valnötterna med vilka nötter eller frön som helst
Det blir en helt annan konsistens än vanlig havregrynsgröt och mättar på ett lagom och bra sätt då jag ibland kan tycka att havregrynsgröt är för mättande
Ofelia har lovat sin skolsköterska att börja varje morgon medhavregrynsgröt. Koka ihop ingredienserna ovan, servera medhallon, 1/2 passionsfrukt, lite vaniljsocker och mjölk. 5 mandlar Koka ihop ingredienserna ovan, servera medhallon,
Det är alltid kul att få nya tips med god och nyttig mat. några hallon, nötter, kokosflingor, etc. Jag testade en ny variant på havregrynsgröt och den blev riktig god