Denna havregrynsgröt är krämig, lite söt och syrlig. Jag har aldrig varit en frukostmänniska, men efter att jag har börjat exprimentera med min kost så inser jag hur gott det kan vara med frukost
Recept på havregrynsgröt. Sältan och krämigheten i jordnötssmöret passar väldigt bra med den söta bananen och tillfredställer flera grundsmaker samtidigt
Där ligger nämligen Grød som serverar världens godaste havregrynsgröt - och annan mat som också kan anses vara gröt om man är kreativ (risotto till exempel - det är ju en sorts gröt, om man tänker efter)
Servera med bär, banan eller annan frukt och havremjölkenGott för magen och för kroppen. För att laga Nyttig havregrynsgröt1. Häll havregrynen i en kastrull tillsammans med vattnet2
Mixa banan och ägg med stavmixer till en jämn smet. Ugnsbakad havregrynsgrötmed jordnötssmör. Första gången jag hörde talas om ugnsbakad havregrynsgröt kände jag mig lite skeptisk, kunde det verkligen vara gott
Mosa under tiden bananen och blanda den med vaniljsocker, kardemumma och salt. Jag tror jag har skrivit om den här ugnsbakade havregrynsgröten minst tre gånger tidigare i bloggen, men den är ju så
Börja med att göra gröten genom att blanda havregrynen med vattnet och värma i mikron i ca 2 minuter. 1 Banan. 1 dl Hackade Markaryd (Går Bra Med Vilka Nötter Som Helst)