Första gången jag gjorde bakad havregrynsgröt så lagade jag den med ägg (recept här (klick)). Tillsätt linfrö-ägget, mandelmjölk, körsbär, aprikoser och lönnsirap
Den här varianten av havregrynsgröt åt jag på en restaurang i Sydney. Banangröt med farinsocker och sojamjölk, ricottapannkakor med lönnsirap och ett nybakat bröd
Morotskaksgröt, det vill säga havregrynsgröt med smak av morotskaka. Jag älskar verkligen havregrynsgröt, det är något jag skulle kunna äta varje dag utan att tröttna på det
Provena havregrynsgröt finns i tre olika varianter – Naturell, Hallon samt Äpple & lönnsirap. Det jag har testat nu är Provena glutenfri havregrynsgröt
Åt havregrynsgröt med mjölk och lite lönnsirap till frukost (riktigt gott, jag blev förvånad själv), sallad med pasta till lunch och kvarg med lite lönnsirap till mellanmål(flaskan var svår att få upp och den vandrade runt bland många jobbarkompisar innan en person till slut fick upp den, så jag ville använda den medan jag kunde)
Avsluta med att ringla över lönnsirapen. Ta ut och servera med lönnsirap och mjölk. Baka havregrynsgröten i 20-30 minuter eller tills den har fått fint med färg. 2 msk lönnsirap