Havrefranska recept

Havrefranska

Havrefranska

Ugn. 225 grader. Smula ner jästen i en degskål. Smält matfettet och tillsätt mjölken. Låt det bli fingervarmt
HAVREFRANSKA

HAVREFRANSKA

Jag hade en liten tanke om att jag skulle prova ett nytt bull/bröd recept varje helg för det är ju alltid gott
Havrefranska

Havrefranska

Mina barn sov hemma hos sin farmor & farfar i onsdags natt. När vi kom och hämtade dem på torsdagen berättade min svärmor att våran dotter Alicia verkligen älskade ett bröd
Havrefranska

Havrefranska

Smula ner jästen i en degskål. Smält matfettet och tillsätt mjölken. Låt det bli fingervarmt. Häll det över jästen och rör om så att jästen löser sig

Havrefranska

1.  Smula ner jästen i en degskål. 2.  Smält matfettet och tillsätt mjölken. Låt det bli fingervarmt. Häll det över jästen och rör om så att jästen löser sig

Franska med havrekli

Smula jästen i en bunke. Värm vattnet till 37 grader. (fingervarmt) Rör ut jästen med litet av vattnet. Tillsätt resten av vattnet, salt, olja, havrekli och nästan allt mjöl