Det blev en härlig sallad med quinoa, färska fikon och senapsdressing. Dressingen ska ha ett rejält bett för att orka trängas med smaken av quinoan lite
Om du inte vill ha yoghurt som bas så funkar avocado eller bladspenat också jättebra, eller nötter (typ cashew + sockerfritt jordnötssmör) och havre/mandelmjölk, bara att experimentera fram bra konsistens och smak
Alternativ två är rena havregryn. Det här är ett perfekt sätt att ta tillvara på överbliven quinoa. Också här åker mixern fram, då havren suger åt sig bättre om den är finfördelad
Havre går bra och är nyttigt. råris, quinoa, couscous. Som de flesta kanske redan vet så äter jag inte 100% raw food varje dag - även om jag äter mycket raw varje dag
Det är gott med en klick smetana till, eller något yoghurtalternativ av havre eller soja. Vi åt ugnsbakade potatishalvor till, men det passar också med råris, bulgur för den som tål det, eller quinoa