Ta sedan och mosa bananen med en gaffel och lägg sedan till det till de torra ingredienserna. Sedan är det bara att tillsätta äggen och vispa ihop till en smet
Blanda samman russin, havregryn, havremjöl som du själv har malt i din matberedare, psyliumförskal, ägg, kokosflingor, vanilj, havregrädde och slutligen honung
Koka upp tillsammans med allt utom ägget. I vällingen använder jag glutenfritt havremjöl som jag siktar, det går annars bra med tex bovete eller quinoamjöl (behöver inte siktas)
Vispa äggen. Nu kommer nyheten Alpro Havre & Mandeldryck. Blanda i mjöl och dryck i äggblandningen. Riktigt god som den är eller varför inte som mylkbas i världens godaste havrepannkakor
Blanda olja, honung och ägg i en bunke, vispa en stund tills det blir ordentligt blandat. Nyttiga och riktigt goda bananmuffins med havre och grahamsmjöl