Servera med haricotsverts-salladen och kokt potatis. Skiva svampen och stek i lite smör någon minut. Lägg över i en ugnssäker form och häll svampsåsen över
Stek svampen. Haricotsverts. Varva sedan ost, potatis, svamp och purjolök. 1300 g haricotsverts. 1Tillbehör300 g haricotsverts 1 tsk salt 1 msk olivolja 3 dl lingon 1,25 dl sockerSteken. Koka haricotsverts med 1 tsk salt i 4 minuter
Haricotsverts. Svampsås. Ansa och skiva svampen, och fräs under omrörning i en kastrull med smör eller olja tills vätskan är genomskinlig, ca 5 minuter. 5 tsk svampsoja. 150 g haricotsverts
1Kokta haricotsvertsBryn viltgrytbitarna i smör och olja runtom tills de fått fin färg. 1Servera grytan med potatispuré, vinbärsgele samt nykokt haricotsverts
Servera med basmatiris, haricotsverts och körsbärstomater. Kvarta svampen och strimla purjolöken. 1 pkt viltmästarskav (polarica)10 cm purjolökchampinjoner, skogschampinjoner eller annan höstsvamp2,5 dl matlagningsgrädde2 dl turkisk yoghurt2 msk dijonsenap1 msk torkad timjankinesisk soyasalt och pepparBryn skavet
Servera med pressad potatis eller ris och haricotsverts och körsbärstomater. Skiva svamp och purjolök och fräs i smör tillsammans med paprikapulver tills vätskan har kokat in