Tillaga peston. Lyft av från värmen och tillsätt peston. 150 g haricotsverts, skurna i bitar. Tvätta basilikabladen försiktigt och lägg dem i en mixer tillsammans med ost, pinjekärnor, vitlök och olivolja
Lägg ut haricotsverts på en stor bit aluminiumfolie. Men att bara bre på lite pesto höjer laxen till skyarna, speciellt om det är din egna hemmagjorda pesto
Sila av vattnet och blanda pasta och haricotsverts med peston. Haricot Verts Färsk. Pesto. Servera pestopastan med den stekta fisken och riv lite extra citronskal över
Klicka ut pesto och toppa med hyvlad parmesan. 150 g frysta haricotsverts. 150 g blomkål (kan bytas ut mot andra valfria grönsaker eller extra haricot verts). 150 g grön pesto. Koka haricotsverts och edamamebönor i 1 minut. 150 g frysta haricotsverts. 150 g blomkål (kan bytas ut mot andra valfria grönsaker eller extra haricot verts). 150 g grön pesto
Servera med haricotsverts och broccoli och riven parmesanost och garnera med basilika. Pesto. Lägg tillbaka spagettin i grytan och blanda med pesto och kikärter
Gör peston genom att mixa alla ingredienserna förutom oljan. Ringla över lite pesto. Svensk pesto½ dl hackad dill½ dl hackad persilja2 msk hackad gräslök1 dl babyspenat 1 liten vitlöksklyfta, pressad50 g Västerbottensost½ dl rostade solroskärnor2 tsk pressad citronsaftrivet skal från ½ citronca ¾ dl rapsoljasalt och svartpeppar. 3 burrata400 g blandade bönor t ex sugar snaps, sockerärtor, haricotsverts, edamamebönor (tinade)olivolja av god kvalitéflingsalt och svartpeppar
Vänd ner haricotsvertsen och smaka av med oregano, salt och peppar. Lägg fiskfiléerna på en plåt med bakplåtspapper, salta och peppra och bred på peston
4 4 port pasta (gärna spirali) 150 g haricotsverts 250 g körsbärstomater 400 g halloumiost 1 msk olja 1 dl vatten 130 g pesto basilika salt och peppar 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Fördela haricotsvertsen runt om fisken. Man kan lägga till exempel blanda lite sweet chilisås eller pesto i grädden, man kan strö över lite ost, krydda med sina favoritkryddor eller örter, man kan lägga till lite ajvar relish eller lite tomater och basilika och så vidare
När pastan är färdigkokt, blanda ner haricotsverts och dillpeston så att smöret i peston smälter. Hetta upp smör i en stekpanna och stek haricot vertsen, krydda med salt och svartpeppar
4 4 port pasta (gärna spaghetti) 380 g kokta borlottibönor 240 g kalamataoliver (urkärnade) 1 rödlök 250 g körsbärstomater 1 dl riven grana padano 150 g haricotsverts 1 tsk olivolja 1 vitlöksklyfta 130 g pesto arrabbiata 2 dl vatten salt peppar 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Koka sparris och haricotsverts knappt mjuka i lättsaltat vatten. 1300 g haricotsverts. 11/2 dl pesto. 11 tsk flingsaltPestovinägrett. 1Blanda sparris och haricotsverts med vinägretten