Oj, oj, oj, det blev ju inte riktigt som jag tänkt mig, datortrubblet har fortsatt och rätt mycket på jobbet inför påsk och sen försvann min minneskortsmatare och sen hade jag migrän (3
instagram 100kitchenstories. GLAD PÅSK. Jag har haft två supermysiga första lovdagar med utekväll, utflykt och mys med kompisar som är tillbaka i Göteborg för påsken, och idag vaknade jag upp efter 13 timmar sömn
Enjoy & HappyEaster. I am so happy that spring has finally arrived, even though the weather has been a bit mixed, but the light and warmer temperature gives me so much new energy
Enjoy – and HappyEaster. Easter is behind the corner, and even if I (and my family. Perfect for a hearty Easter breakfast or brunch, but also as a lunch or light dinner served with a salad on the side
HappyEaster everyone. Jag äter ägg flera gånger i veckan i varierande former. Ägg är en väldigt mångsidig produkt som kan användas till nästan vad som helst
Vi beställde varsin efterrätt men fick ytterligare två med ‘Happy Birthday’ skriver i choklad på tallriken, dessutom en bricka med petit fours och en hel skål full med nybakade mini-madeleines