Hamburgedressing (4-6 port). Hamburgedressing (4-6 port). Hemmagjorda burgare på grillen eller i stekpannan, oavsett hur du tillagar dem så de köttiga små rackarna du gör hemma bra mycket godare än de färdiga du hittar i frysdisken
Hamburgedressing. Detta är vår första sommar som husägare. Trotts att det är massor utav jobb med ett hus (speciellt om man som oss har köpt ett hus som behöver renoveras från golv till tak) så är det så lyxigt
500 g köttfärs (nöt- eller blandfärs)1 påse kryddmix för hamburgare från Santa Maria alt grillkrydda, liquid smoke , 1 msk dijonsenap och svartpeppar4 Friscobröd eller stora hamburgebrödskivad cheddarostsalladskivad tomatskivad avocadoskivad löksmörgåsgurkastark senap, ketchup och hamburgedressing (köpt eller hemmagjord)Blanda färsen med kryddor samt lite vatten och forma till platta burgare, lite större än bröden
(Bisonburgare med cheddar cheese, sallad, tomat, lök, aioli & hamburgedressing). I fredags skulle vi ta ett besök på det nya burgarstället på Aspholmen
Hacka smörgåsgurkan fint. Blanda alla ingredienser. Smaka av, tillsätt. ev mer ketchup eller smörgåsgurka. Blir det rester över så kan du blanda ut den och göra den tunnare med vatten t ex och använda den som salladsdressing
Dressing (tex hamburgedressing eller orientdressing etc. Gnugga in lagom och lätt lite salt, grillkrydda och finkornig svartpeppar i skivade 1,5-2 cm oxfilékotletter och låt stå en timme