Hamburgare. 1 msk hemlagad senap. Forma fyra stora eller 8 små hamburgare (gör något fördjupade i mitten - blir plattare under stekning då) och ställ in en stund i kylen
Sen kan du i princip fylla med vad du vill, inte bara hamburgare-fyllning. Ett tips är att skära upp långpanne-hamburgaren i bitar och sen slå in den i aluminiumfolie igen innan du går ut på picknick
förslagsvis tunt skivad lök, ketchup, senap, hamburgerdressing och smörgåsgurka. Och till kvällen vill jag rekommendera er att göra era egna hamburgare
På våra hamburgare hade vi knaperstekt bacon, skivad ananas, ost, tomat, gurka, ketchup och senap. Då är det fredagsmys och vad passar väl inte bättre än riktigt goda hamburgare gjorda från grunden
Duka fram hamburgare och alla tillbehör på bordet. Nu är det bara att montera sin egen hamburgare. Forma färsen till 4 tunna hamburgare. 1 msk senap. 1½ dl KESO® cottage cheese ½ dl bostongurka 1 msk senap
Blanda crème fraiche, majonnäs, ketchup och senap. Forma fyra hamburgare med vattensköljda händer. Dela hamburgerbröden och lägg på strimlad isbergssallad, hamburgerdressing, hamburgare, skivad lök, skivad tomat och persilja på den undre halvan och toppa med den övre
Alla gillar hamburgare så varför inte göra vegetariska. Det går självklart bra med färdiga vegetariska hamburgare, men det här receptet är betydligt godare