Hamburgare som lyxas till med två såser blir fin helgmat att bjuda på. Forma fyra hamburgare. Grönsakssåsen ska å andra sidan inte blir för tjock, späd med vatten till önskad konsistens
4 st hamburgare. 1 msk barbequesås, rökig. Forma till 4 hamburgare och stek dom i en stekpanna eller grilla dom på grillen. 4 st hamburgare. 1 msk barbequesås, rökig
Blanda nötfärs, vatten, bbq sås och salt & peppar. Bbq sås. 2 msk bbq sås. Forma till 4 hamburgare och grilla/stek på medelvärme till önskad stekgrad. 2 msk bbq sås
Idén att gräddstuva köttbullarna kom lika mycket ur ett försök att helt enkelt skapa en illusion av att bullarna var mjuka för att de var stuvade som för att det är gott att dränka saker i sås
Hamburgare med två lyxiga såser >. Hamburgare har ju en lite trist klang eftersom det kopplas ihop med snabbmat och sällan presenteras som något speciellt, snarare enkelt och vardagligt
Hemmagjord hamburgersås. Alla gillar hamburgare så varför inte göra vegetariska. Servera med Max hamburgerbröd, ekologisk sallad, tomat, gurka, stekt gul lök, BBQ sås/hamburgerdressing (Erik Lallerstedt är riktigt god)
Blanda créme fraiche, apelsinsaft, majonäs och sweet chilisås. Egentligen tycker jag jättemycket om hamburgare, särskilt hemmagjorda som man kan smaksätta som man själv vill