Kolla med en termometer om du är osäker på om dina hamburgare är färdiga. De finns ju människor som reser världen runt för att hitta den perfekta hamburgaren och sen finns de människor som köper färdigpressade hamburgare i frysdisken
Inlägget Hamburgarepåhögrevsfärs dök först upp på Grillrecept på Gottgrillat. hamburgarepå högrev. På burgarna lade jag sedan sallad, saltgurka, tomat, lök, ost och Sweet Baby Ray´s ”Honey and Chipotle”
Forma färsen till hamburgare. Grilla 3-4 minuter på varje sida. 1. Salta och peppra. 2. 3. Servera med bröd, sallad, BBQ-sås, tomat, blötlagd rödlök och saltgurka
Har du inte testat att göra egna hamburgarepåhögrevsfärs är det hög tid. Vill man lyxa till det ytterligare kan man även steka några skivor bacon eller pancetta och lägga påhamburgaren
När vi hade vår vän med barn på besök bjöd vi på hemmagjorda hamburgare gjorda på egenmald högrev till lunch och det var populärt både hos oss vuxna och hos äldsta barnet
Stek burgarna i smör eller olja i en stekpanna i några minuter på varje sida. Nyttiga hamburgareDessahamburgare är saftiga och goda är perfekta som middag en ljummen sommarkväll
Blanda det med högrevsfärsen och forma till hamburgare. Stoppa allt utom färsen (Använd gärna högrevsfärs för bästa smakupplevelse) i en matberedare och mixa till det är små bitar kvar av allt
Lägg en ostskiva på burgaren, lägg en hamburgare över och avsluta med en till ostskiva. Du kan ha en bit bakplåtspapper på toppen av färsen när du pressar det (fastnar inte på stekspaden då)
Dela hamburgerbröden och lägg på strimlad isbergssallad, hamburgerdressing, hamburgare, skivad lök, skivad tomat och persilja på den undre halvan och toppa med den övre
På den tiden jag fortfarande sprang på barnkalas så var hamburgare hårdvaluta. Stek eller grilla hamburgarna tills de har fin färg på ena sidan, vänd, lägg på ost och låt andra sidan också få fin färg
Hamburgarepå högrev. För familjens skull så kryddade jag inte hamburgarna så mycket, men salt & peppar med lite worcestershiresås och riven parmesanost blandades och fördelades på dryga 200gr styck. 900g Högrevsfärs. På burgarna lade jag sedan sallad, saltgurka, tomat, lök, ost och Sweet Baby Ray´s Honey and Chipotle 900g Högrevsfärs
Blanda det med högrevsfärsen och forma till hamburgare. Stoppa allt utom färsen (Använd gärna högrevsfärs för bästa smakupplevelse) i en matberedare och mixa till det är små bitar kvar av allt
Jag har sedan tidigare klurat på att göra nån slags hamburgare med lite typiska Italienska smaker, så det passade perfekt nu när tävlingen dök upp tyckte jag