Hamburgare. Hamburgare. Forma till hamburgare, pressa hårt. 600-700 g nötfärs. 2 tsk fransk senap. 1 msk sötstark senap. privat) 600-700 g nötfärs. 2 tsk fransk senap. 1 msk sötstark senap
Hamburgare. 500 gram nötfärs eller blandfärs. 1 msk hemlagad senap. Forma fyra stora eller 8 små hamburgare (gör något fördjupade i mitten - blir plattare under stekning då) och ställ in en stund i kylen. 500 gram nötfärs eller blandfärs
På våra hamburgare hade vi knaperstekt bacon, skivad ananas, ost, tomat, gurka, ketchup och senap. Då är det fredagsmys och vad passar väl inte bättre än riktigt goda hamburgare gjorda från grunden
Duka fram hamburgare och alla tillbehör på bordet. Nu är det bara att montera sin egen hamburgare. Forma färsen till 4 tunna hamburgare. 400 g nötfärs. 1 msk senap. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g nötfärs 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Arla® Svenskt Smör 4 hamburgerbröd ½ kruka krispsallad 1 paprika i skivor ½ rödlök i skivor 20 g rucola Dressing. 1½ dl KESO® cottage cheese ½ dl bostongurka 1 msk senap
Blanda crème fraiche, majonnäs, ketchup och senap. Forma fyra hamburgare med vattensköljda händer. Dela hamburgerbröden och lägg på strimlad isbergssallad, hamburgerdressing, hamburgare, skivad lök, skivad tomat och persilja på den undre halvan och toppa med den övre
Blanda senap, honung och gräddfil. Blanda nötfärs, vatten, salt och peppar och forma till 4 biffar som är ca 1 cm tjocka. 500 g nötfärs. 1 msk dijonsenap
Saftiga, läckra burgare på nötfärs som smaksatts med finhackat bacon och dijonsenap. Den fina, späda vitkålen som finns på hösten beter sig helt annorlunda, och drar dessutom till sig senapssmaken på ett trevligare sätt