Häll i tomater, persilja, citron och pasta och rör om, låt koka på svag värem några minuter. Blanda färsen till en slät massa och forma till 2 cm tjocka och 12-15 cm runda hamburgare. 700 g grovmald nötfärs
Dela hamburgerbröden och lägg på strimlad isbergssallad, hamburgerdressing, hamburgare, skivad lök, skivad tomat och persilja på den undre halvan och toppa med den övre
Blanda nötfärsen med vatten, salt och peppar. Forma två platta hamburgare och stek i varm stekpanna i lite matfett, ca 3 minuter per sida. 1 msk persilja. 200 g nötfärs
När tryffelmajonäsen är klar kan du strö över lite hackad persilja som dekoration. Hamburgare med tryffelmajonäs, hemmagjorda pommes och egna hamburgerbröd är något av det bästa jag vet för att fira in att helgen äntligen är här
Hacka tomaten, rödlök och persilja, pressa citron och häll olivolja över salladen och blanda väl. För hamburgaren, blanda alla ingridienser väl, knoda med händerna ordentligt så att allt blandas väl
Hamburgare. Blanda ihop alla ingredienserna och forma till små, ganska platta hamburgare. Hamburgare. 500 g nötfärs. 2 msk persilja, finhackad (går bra med fryst). 500 g nötfärs. 2 msk persilja, finhackad (går bra med fryst)
persilja (färsk eller fryst). persilja (färsk eller fryst). 500 g nötfärs. 500 g nötfärs. Hej. Hoppas ni haft det lika soligt och skönt som vi haft det i Götet idag