röd lök. Jag gillar verkligen hamburgare och de behöver inte vara onyttiga. Bröden är ganska mättande och det räckte gott och väl med en hamburgare för att göra mig riktigt mätt
Blanda alla kryddor med nötfärsen. Forma till hamburgare. 500 gram nötfärs 10 %. 2 gula lökar (rivna). Låt smeten stå i kylskåpet ca 30min före grillning,
Bryt av sallatsblad och skär tomat och lök i tunna skivor. Nyttiga hamburgareDessahamburgare är saftiga och goda är perfekta som middag en ljummen sommarkväll
Finhacka löken och rör ner i dressingen. Ansa vitlöken och riv ner dem i köttfärsblandningen. Ansa löken, skär dem i ringar och stek upp dem tillsammans med biffarna
Blanda nötfärs med hickory barbequesås. Lök. Det här är mitt favoritrecept på hamburgare. Jag tycker om när hamburgare smakar riktigt grillat och rökigt så jag har hellre i för mycket än för lite
röd lök, stekt bacon, smetana blandat med örtsalt, chiliflakes och tomatpuré. Hamburgare. 500 gram nötfärs eller blandfärs. 1 pressad vitlöksklyfta. Forma fyra stora eller 8 små hamburgare (gör något fördjupade i mitten - blir plattare under stekning då) och ställ in en stund i kylen. 500 gram nötfärs eller blandfärs. 1 pressad vitlöksklyfta
Blanda nötfärs, vatten, bbq sås och salt & peppar. Stek löken till fin färg. Lägg den stekta löken ovanpå osten och komplettera eventuellt med fler tillbehör
På nötfärs. Rå rödlök. Vi blev sugna på hamburgare. Stekt gul lök. Vi gick till Konsum och köpte det som behövdes och lagade till de godaste hemmagjorda hamburgare jag har ätit någonsin