nötfärs,. Hamburgare,. Lägg på rucola, hamburgaren, tomat, lök och ringla över dressingen. 100 gram nötfärs 5%, krydda med salt, vitlökspeppar och kött- och grillkrydda och
400 g nötfärs1 ägg1 gul lök1 tsk socker1 msk ströbrödgrillkryddasalt och pepparTillbehör. 4 XL hamburgerbröd1 pkt baconHunts bbq sauceMax hamburgerdressingrödlöktomatStoppa köttfärsen, ägget, ströbörd, grillkrydda, salt och peppar i en bunke. 400 g nötfärs
På detta sätt får man hamburgaren att sitta ihop utan att gå sönder. salt, peppar och grillkrydda. Istället för ketchup till hamburgare rekommenderar jag den här
Blanda gorgonzolan med gräddfilen och lägg en rejäl klick på varje hamburgare. Blanda färsen med finriven lök, chilisås, grillkrydda och lite salt och peppar
Får jag kanske lov att tipsa och riktigt goda hamburgare då. Min egen hamburgare. 500 gram nötfärs. 3 msk grillkrydda. Forma 4-8 jämnstora hamburgare av smeten (beroende på hur stora man vill ha dem). 500 gram nötfärs. 3 msk grillkrydda
Blanda grillkryddan med färsen och forma den till en stor eller två små burgare. Nyttigare variant av hamburgare med endast 5g kolhydrater. 150g nötfärs 10 %. 1 msk grillkrydda. Energi468,4 kcalProtein55,4 gFett27 gKolhydrater5 g Hamburgare. 150g nötfärs. 1 msk grillkrydda