Vår middag igår blev superdupergoda hamburgare som vi åt med nybakade hamburgerbröd. Jag kan verkligen rekommendera att baka egna hamburgerbröd, det blir en helt annan upplevelse att äta hamburgare då
Blanda sedan i mjöl, Hellmann’s majonnäs, timjan, chili, socker och ost. Hellmann's hamburgare. Ställ fram en skål med Hellmann's majonnäs och ett paket med skivad cheddarost
Pressa vitlök i en skål och blanda med majonnäs, cream fraiche och en nypa svartpeppar. En maffig hemlagad hamburgare med italienska smaker och saftigt grillat kött
Sen åkte jag hem och gjorde hamburgare till mig och maken med allt man kan önska sig till. Till dressingen (2 portioner) använde jag 2 msk creme fraiche, 2 msk majonnäs, 1 msk tomatpuré, 1 msk dijonsenap, 1 tsk chipotlepasta och lite flingsalt. 2 msk majonnäs,