Strö basilika, salt och peppar över biffarna, Lägg över dem på underdelarna av bröden. ½ tsk basilika. Blanda färsen med vatten, salt och peppar och arbeta färsen väl med en slev
Klicka ut den i en stekpanna och forma till hamburgare. Avnjut som "vanliga" hamburgare med sallad, tomat, senap, ketchup, dressing eller varför inte den nyzeeländska varianten med några skivor rödbetor
Strö över persilja eller basilika. Forma färsen till två hamburgare och pensla dem med olja. basilika. Lägg ihop hamburgaren med bröd, sallad, hamburgare, skivad avokado och bröd
Jag måste säga att jag lyckades ganska så bra denna gång med hemlagade hamburgaren. Hamburgar biffar (ca 6 st)400 g maletkött1 lök2 klyftor vitlök2 ägg2 msk senap2 tsk saltpeppar(en näve färsk basilika)Skär löken och vitlöken, stek på en panna tills mjuka
Färsk basilika. Det blev Hamburgare med italiensk twist. Toppa med några kvistar basilika. Färsk basilika. (3 stora hamburgare). Kram Karin 3 stora hamburgare
1,8 kg prima frysta hamburgare, bara att slänga 2 stycken (till två personer) i pannan, på högsta värme med lite citronpeppar och/eller svartpeppar och salt, rapsolja och smör. Isbergssallad, tomat, råa lökringar och gurka till och förstås, en god sås av en äggula, 1/2 dl rapsolja, 1 matsked hackad persilja och basilika, lite salt och Habanero och en rejäl skvätt citron och förstås lite riven lök eller en pressad vitlöksklyfta. 1 matsked hackad persilja och basilika
Jag har sedan tidigare klurat på att göra nån slags hamburgare med lite typiska Italienska smaker, så det passade perfekt nu när tävlingen dök upp tyckte jag
Igår gjorde jag mina allra första egna hamburgare och det blev mot förmodan extremt skitgott. LCHF HamburgareRecept för ca 3 personer500g köttfärs2ägg1paket bacontärningar1 kruka färsk basilika½ gul lökSalt och svartpepparBlanda färsen med ägg, bacontärningarna och klipp basilikan i mindre bitar och ha i den samt finhacka löken och blanda i