Vispa samman pisco, socker, citron och äggvita. Efter två grymt lyckade omgångar av vår egen version av Halvåtta hos mig kände vi att det var dags att spice
Lammbullar med citron4 port500 gr lammfärsrivet skal av en halvcitron0,5 dl hackad persilja1 stor vitlöksklyftaen gnutta chilipulverhavssalt och färskmalen peppar efter smakForma till åtta stora bullar och stek på hög värme i lite olivolja så de får fin färg på alla sidor. 500 gr lammfärsrivet skal av en halvcitron
Blanda, knåda, vänta en halvtimme eller så. Rulla ut till två korvar och dela varje korv i åtta delar. 2 dl varmt vatten blandat med 3 msk honung, 1 msk soja och saften från en halvcitron. 2 dl varmt vatten blandat med 3 msk honung, 1 msk soja och saften från en halvcitron
En halvcitron. citronsaft. Balansera med saft från ca en halvcitron. citronsaft. Skär skinnen i åtta bitar om ca 6-7 cm långa och gnid dem med lite flingsalt