Här höjer smör och hasselnötter råvaran till nya höjder. Ett knippe knipplök alt schalottenlök eller salladslök 8 pilgrimsmusslor 1 dl vetemjöl till panering 50 g smörsmör till stekning Hasselnötter Salt Skala och skiva löken med delar av. 8 pilgrimsmusslor. 50 g smörsmör
Jag hade faktiskt bara köpt 3 st pilgrimsmusslor för Kevin var lite anti mot det här men efter han smakade av min tallrik så skulle ha också äta det nästa gång, bra betyg med andra ord. Stek i smör, cirka 30-60 sek på varje sida
smör till stekning. Stek lök och fänkål på medelvärme i smör utan att det får färg. 2 msk smör. 8 pilgrimsmusslor. Stek pilgrimsmusslorna i smör på hög värme, ca 2 min på varje sida. 2 msk smör. 8 pilgrimsmusslorsmör till stekning
Den här förrätten kan vara den godaste jag någonsin ätit, pilgrimsmusslorna nästan smälter i munnen och får en fantastisk smak av smöret med lök, vitlök, chili, och persilja
Pilgrimsmusslor med tryffelmajonnäs, från min kokbok "Taste by Louise". Pilgrimsmusslor. Ta bort den vita muskeln på pilgrimsmusslorna och dela dem på hälften eller i tre delar (beroende på storlek)
Stek pilgrimsmusslorna och lägg åt sidan. smör och olja till stekning. Spritsa genom sifonen ut Bloody Maryskummet i botten av skalen, lägg ned pilgrimsmusslorna och toppa med vodkakaviar, gräslök och något blad av stjälkselleri
Bryn smöret tills mörkt gyllene och kolafärgad med knäckig arom. Tillsätt ca två tredjedelar av det brynta smöret till purén, smaka av med lite salt och vitpeppar