Halstrade pilgrimsmusslor smör recept

Halstrade marinerade pilgrimsmusslor

Halstrade marinerade pilgrimsmusslor

12 pilgrimsmusslor 0,5 dl rapsolja, till stekning. Aioli2 klyftor vitlök 2 msk smör, flytande 0,5 dl majonnäs 2 dl crème fraîche 2 msk citronsaft 1 tsk citronskal, rivet 0,5 dl färsk persilja salt, peppar
Halstrade pilgrimsmusslor på lökbädd.

Halstrade pilgrimsmusslor på lökbädd.

Här höjer smör och hasselnötter råvaran till nya höjder. Ett knippe knipplök alt schalottenlök eller salladslök 8 pilgrimsmusslor 1 dl vetemjöl till panering 50 g smörsmör till stekning Hasselnötter Salt Skala och skiva löken med delar av. 8 pilgrimsmusslor. 50 g smörsmör
Halstrade marinerade pilgrimsmusslor

Halstrade marinerade pilgrimsmusslor

12 pilgrimsmusslor 0,5 dl rapsolja, till stekning. 1Aioli2 klyfta vitlök 2 msk smör, flytande 0,5 dl majonnäs 2 dl crème fraîche 2 msk citronsaft 1 tsk citronskal, rivet 0,5 dl färsk persilja salt, peppar
Halstrad pilgrimsmussla med mangosalsa

Halstrad pilgrimsmussla med mangosalsa

Jag hade faktiskt bara köpt 3 st pilgrimsmusslor för Kevin var lite anti mot det här men efter han smakade av min tallrik så skulle ha också äta det nästa gång, bra betyg med andra ord. Stek i smör, cirka 30-60 sek på varje sida
Halstrade pilgrimsmusslor med smördeg och champagnesås

Halstrade pilgrimsmusslor med smördeg och champagnesås

1 förp smördeg (1 platta per person). Spenatblandning4 förp bladspenat 1 vitlök (stor) 2 msk smör. Pilgrimsmusslor (marinad)16 pilgrimsmussla svartpeppar 2 klyfta vitlök (fint skivad) olja salt 2 msk smör. Champagnesås1 schalottenlök, hackad 1 dl vitt vin 4 dl fiskbuljong 3 dl vispgrädde 1 msk majsstärkelse 1 tsk citronsaft 1 dl champagne vatten salt peppar smör
Fänkålssoppa, halstrad pilgrimsmussla och fänkålscrudité

Fänkålssoppa, halstrad pilgrimsmussla och fänkålscrudité

smör till stekning. Stek lök och fänkål på medelvärme i smör utan att det får färg. 2 msk smör. 8 pilgrimsmusslor. Stek pilgrimsmusslorna i smör på hög värme, ca 2 min på varje sida. 2 msk smör. 8 pilgrimsmusslorsmör till stekning
Hummerrisotto med halstrade pilgrimsmusslor och hummerskum

Hummerrisotto med halstrade pilgrimsmusslor och hummerskum

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 dl avorioris 20 gram smör 2 dl vin , vitt 5 dl hönsbuljong 1 st hummer 100 gram parmesanost 1 salt 1 peppar Köp receptet
Smörstekta pilgrimsmusslor

Smörstekta pilgrimsmusslor

Den här förrätten kan vara den godaste jag någonsin ätit, pilgrimsmusslorna nästan smälter i munnen och får en fantastisk smak av smöret med lök, vitlök, chili, och persilja
Pilgrimsmusslor med het dressing

Pilgrimsmusslor med het dressing

Värm mjölken och tillsätt smör och mjölk under vispning. Öppna de färska pilgrimsmusslor med en spetsig kniv

Pilgrimsmusslor med tryffelmajonnäs

Pilgrimsmusslor med tryffelmajonnäs, från min kokbok "Taste by Louise". Pilgrimsmusslor.  Ta bort den vita muskeln på pilgrimsmusslorna och dela dem på hälften eller i tre delar (beroende på storlek)
Pilgrimsmussla, broccoli, Asien

Pilgrimsmussla, broccoli, Asien

Broccolin fick bli en mousse med en aning sesamolja i, pilgrimsmusslornahalstrades och serverades med moussen och den tunna såsen