Halstrad råbiff kapris recept

Halstrad råbiff

Halstrad råbiff

Blanda ingredienserna till råbiffen och låt smeten vila medan du gör smöret. Forma fyra råbiffar och halstra dem hastigt i het panna, en halv minut per sida ungefär
Råbiff

Råbiff

Låt kapris och sardeller rinna av. Äggulan hälls över råbiffen när det är dags att äta. 1 liten burk kapris
Kall Kaprissås till schnitzel

Kall Kaprissås till schnitzel

Förr när jag åt råbiff [japp jag har ätit råbiff flertalet gånger och jag har älskat det sen första gången jag smakade även om jag mjukstartade min råbiffkarriär med att äta den halstrad allra första gången innan jag gick över till rå] åt jag mängder med kapris
Parisersmörgås

Parisersmörgås

Biffarna ska vara lättstekta, ungefär som en halstradråbiff. Blanda sedan ned lök, rödbetor, kapris, äggulor och kryddorna i färsen
Råbiff

Råbiff

Kapris. Servera och låt gästerna själva blanda ihop sin råbiff efter tycke och smak. Lägg lök, rödbetor, kapris, pepparrot, krasse och äggulor i små skålar och ställ fram på bordet tillsammans med en burk dijonsenap
9 December Råbiff á Per Moberg

9 December Råbiff á Per Moberg

Halstradråbiff med persiljesmör. I denna råbiffen passade det perfekt med kapris, det gav en alldeles lagom salt sting när man tuggade
Biff à la Lindström

Biff à la Lindström

Rätten har lite karaktären av halstradråbiff så jag föreslår att man satsar på en bra mager köttfärs eller ännu hellre mal den själv och sedan steker biffen tills den nästan är klar