Halstra marulksfiléerna i het panna. Placera marulksfilén ovanpå. 6-7 hg Marulksfilé. Dra ner ugnen till 160 grader och ställ in marulksfiléerna till önskad innertemperatur. Garnera med citronskiva på marulken och en klick aoili ovanpå 4 personer. 6-7 hg Marulksfilé
Marulk 48-55 grader. Bakad röding, blomkålscreme, tomat, oliver, haricots verts och fetaost. Fisk är ju både nyttigt och gott, dessutom är det väldigt enkelt att laga
I begreppet färsk fisk ligger det inte nödvändigtvis att fisken måste direkt från havet rätt upp i en stekpanna, några fiskarter har gott av att få mogna en liten stund fören de bearbetas, Marulk, eller även kallad havets innerfilé, är en sådan fisk, den kan fort bli både seg och smaklös om den inte får vila och "mogna" i ett par dagar
600 g marulk fördelat på 4 eller 8 bitar. Börja med såsen. Lägg alla ingredienser utom grädde, mjöl och basilika i en kastrull och koka ihop tills drygt hälften av vätskan återstår
600 g marulk fördelat på 4 eller 8 bitar. Börja med såsen. Lägg alla ingredienser utom grädde, mjöl och basilika i en kastrull och koka ihop tills drygt hälften av vätskan återstår