Skär tonfisken i tunna skivor och servera denna tillsammans med salladen och sesamdressing. 500 g färsk tonfisk. Dela tonfisken i 2 cm tjocka fileér och pensla dessa med smält smör eller kokosolja
Till varmrätt serverade vi röding, som inte bara är en av våra favoritfiskar, utan också en fisk som passar lika bra till vardags som i lite mer festliga sammanhang
Det var så längesedan jag lagade något annan fisk än den gamla standardlaxen, fiskblock eller strömming, så jag kände mig nästan som en novis vid spisen
Servera till en god fiskbit. 1 fiskbuljongtärning. Tillsätt sedan det vita vinet, grädden och fiskbuljongen och låt koka i ca 20 minuter. 1 fiskbuljongtärning 1 msk pressad citron
Jag har aldrig ätit det förut då jag verkligen är en kött tjej men har blivit mer sugen att utforska fisk & skaldjursvärlden så vi gav oss ut på djupt vatten
Vi äter mycket fisk, det är både gott och nyttigt, nu har det dessutom kommit så mycket ny forskning på kött och fläsk där man kan se ett tydligt samband mellan tarmcancer och köttprodukter, det gällde väl mest processat kött men jag har bara läst rubriker och den feta undertexten, det börjar bli så mycket nu om allt man inte ska äta så snart kan man inte äta nåt alls