Hallå där. Det var ett tag sedan jag la upp nått på bloggen. Men idag lagade vi ett recept från tidningen Elle mat & vin som jag bara måste dela med mig
Om du inte har provat att panera kycklingfilén med riven halloumi ännu så är det hög tid. Jag har gjort det igen för det här är en av mina absoluta kycklingfavoriter
Att panera kyckling är ju gott. Att panera med riven halloumi är väldigt gott. Så varför inte prova. -) Det här är en riktig favorit som jag bjuder på i repris
Riv osten fint och blanda den med uppvispat ägg, mjöl, ströbröd, salt och peppar. Vänd filéerna i smeten och stek dem i en stekpanna med smör, tills de fått fin färg
Om vi nu skall prata väder så har det varit lite kyligare idag, men solen har visat sig i bland. Har fixat lite grann i trädgården, städat i växthuset och planterat om blommor som jag har sparat
Jag panerade schnitzlar med riven halloumiost och stekte dem gyllenbruna. La dem sedan på ett vitlöksbröd med ruccola sallad, toppade med en god dressing och tomatsallad
Nu bjuds här på halloumipanerad kycklingfilé med ugnsrostade citrongrönsaker och Hollandaisesås. Har varit ute på promenad i en pudertäckt skog och verkligen njutit av att december äntligen är här