Tomater gratinerade i ugn tillsammans med en väldans massa vitlök, bönor och halloumi. Dela tomaterna. Skär halloumiosten i cm-tjocka skivor och lägg dem ovanpå tomaterna
Så här kommer i alla fall halloumi med ramslöksolja och tomater. Den där lätta vitlökssmaken i ramslöken är så utsökt och passar som hand in handske med halloumi
Halloumi. Strimla de soltorkade tomaterna. Tärna och stek halloumi i lite olivolja. Pressa i vitlöken och tillsätt oljan från de soltorkade tomaterna samt balsamvinäger
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumi och lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
I det här receptet, som jag hittade i Ica-appen, använde jag halloumi istället. Klyfta tomaterna och tillsätt dem, de krossade tomaterna, vinet och grädden
Skär halloumin i tunna skivor. Börja och avsluta med tomatsås. tomatpuré. Blanda i tomatpurén och låt den fräsa med ca 1 minut. Tillsätt krossade tomater, vatten, honung, buljongtärning och timjan och koka på medelvärme utan lock ca 5 min. Varva tomatsås, lasagneplattor, halloumi och pumpakärnor i en ugnssäker form, ca 20 x 30 cm. tomater, krossade (500 g). halloumiostar, (à 200 g)
4 4 port pasta (gärna spirali) 150 g haricots verts 250 g körsbärstomater 400 g halloumiost 1 msk olja 1 dl vatten 130 g pesto basilika salt och peppar 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen