Riv mandelmassan och rör ut den med ägg och äggvitor. Täck med plastfolie och ställ formen minst 4 timmar i frysen. Ta fram tårtan ca 20 minuter innan den ska serveras och garnera med hallon. 300 g mandelmassa
Avsluta med att tillsätta resten av grädden och mjölken. Rör samman mandelmassa, apelsinskal och socker, tillsätt äggen lite i taget till en homogen massa
Garnera med hallon. Riv mandelmassa och rör ner ägg och äggvita. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Täck med plastfilm och frys i minst 4 tim. 300 g mandelmassa
Garnera med hallon. Riv mandelmassa och rör ner ägg och äggvita. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Täck med plastfilm och frys i minst 4 tim. 300 gram mandelmassa
Underbar hallontårta. Det finns ju sååååå många olika varianter och jag brukar ofta göra olika för jag gillar och testa nytt medan någon alltid vill ha samma
Blanda den medmandelmassa och äggvitor. Nu är Sveriges godaste tårta korad – det är deltagarna i Matmagasinets matpanel som med stor majoritet utsåg jordgubbstårtan till vinnare
Vispa gulorna porösa med hälften av sockret. Riv mandelmassan grovt, jag brukar använda matberedaren till att först riva mandelmassan och sen tillsätta övriga ingredienser
Garnera med hallon. Riv mandelmassa och rör ner ägg och äggvita. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Täck med plastfilm och frys i minst 4 tim. 300 g mandelmassa
Vik ihop degen i tre delar igen, strö litet mjöl över den och vira om med plastfolie. Nagga bottnarna med en gaffel och låt dem vila 1 - 2 timmar före gräddningen, så behåller de sin form. 250 g riven mandelmassa
Riv mandelmassan och rör ut den med ägg och äggvitor. Täck med plastfolie och ställ formen minst 4 timmar i frysen. Ta fram tårtan ca 20 minuter innan den ska serveras och garnera med hallon. 300 g mandelmassa