Mängden är mest på känn, används hallonsylt ska röran vara lätt rosa och lite söt. Vispa grädden. Lägg lite åt sidan som sedan skall täcka tårtan och vispa ihop resten med sylten och vaniljsockret
Tag en ask med hallon och mosa dem lätt med en gaffel till en grov kompott. Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen och smält ner gelatinbladen i blandningen
Själv funderar jag på om det ska bli en hallontårta på söndag, eller kanske rödvinbär. Det här med tårtor och LCHF är inte det lättaste, finns mycket lite inspiration i allmänt och noll inspiration kring tårtor jag vill göra
Hallon är lätta att odla och därför besprutas de inte lika hårt som exempelvis jordgubbar. Jag använder Bregott som innehåller riktigt smör och som är lättare att röra med
1 dl Arla Köket® lätt crème fraiche. Sätt ugnen på 175°. Riv mandelmassa och rör ner ägg och äggvita. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter
Koka sockerlagen tills den blir lätt gyllenbrun och tillsätt kokosen och hallonkärnorna. Det är viktigt att läsa igenom hela receptet noggrant innan man börjar
1 dl lätt creme fraiche. Sätt ugnen på 175 grader. Riv mandelmassa och rör ner ägg och äggvita. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter