Smula marängflagor över, dekorera gärna med ett blad mynta eller citronmeliss och kanske halloncoulis (hallonpuré du sparat men inte har lika mycket sockerlag i som till sorbeten)
mynta, efter smak jag hade ca en halv kruka. Hallonsorbet. Koka upp hallon, vatten, mynta och socker. Jag gillar verkligen sorbet och det är perfekt att ha som dessert efter en lite tyngre middag då du bara vill ha något lätt och fräscht, sorbet går alltid ner
Hallonsorbeten är oerhört smakrik, en av de bättre sådana jag har ätit. Tabbouleh är en annan självklarhet, och har framträdande smaker av både citron och mynta
Lägg en fin kula hallonsorbet på fänkålen och servera. Färsk mynta. se, bloggomat, fänkål, fänkålssallad, GI, GI-blogg, hallonsorbet, matblogg, recept, Sara Eggert, Sorbet
Till efterätt valde vi att dela på två rätter vilka blev vitchokladcheesecake ”split” med mango, hallonsorbet, passionsfrukt, hyvlad kokos och mynta och deras chokladfondant med körbärsglass samt syltade körsbär och kanderade pistagenötter
Servera hallonsorbet till i ett litet glas. Finstrimla myntan och blanda ihop alltsammans. Limemarinerade jordgubbar1/2 liter jordgubbar2 limefrukter, skal och saftFärsk mynta, 10 finstrimlade bladGör så här
Tillsättt glass och hallonsorbet till jordgubbsblandningen och kör i mixern till en jämn kräm. Häll upp bärblandningen i stora glas och garnera eventuellt med citronmeliss eller mynta