Koka upp grädde och mjölk. 4 st kulor hallonsorbet. 5 dl mjölk. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Dra åt sidan och tillsätt socker, urkramade gelatinblad och chokladen
½ liter hallonsorbet eller hallonglass. Ha sedan i havregryn, socker, mjölk, vetemjöl och bakpulver. Tryck ut först vaniljglassen i skålen och sen hallonsorbeten i mitten
Jag har serverat en med både hallonsorbet och mandarinsorbet. Lägg den första mängden grädde i en tjockbottnad kastrull tillsammans med mjölken och den uppskurna vaniljstången
Jag fick nämligen en över efter att jag hade bjudit på det tillsammans med en syrlig hallonsorbet. Koka upp grädde, mjölk och ½ dl socker tillsammans med en delad och urskrapad vaniljstång
2 dl mjölk. Tillsätt vatten och mjölk, täck med lock och låt blomkålen kokas riktigt mör i ca 15 min. HALLONSORBET MED VANILJPUDDING, SAFFRANSBRYNT SOCKERKAKA, BJÖRNBÄR OCH CITRONMELISS / 4 PORT. 1 paket hallonsorbet. 3 Ta upp sockerkaksbitarna ur pannan och anrätta tillsammans med vaniljcreme och hallonsorbet. 2 dl mjölk. HALLONSORBET MED VANILJPUDDING, SAFFRANSBRYNT SOCKERKAKA, BJÖRNBÄR OCH CITRONMELISS / 4 PORT. 1 paket hallonsorbet