Tidigare i sommar gjorde jag denna goda hallonsorbet, men har inte haft tid att lägga upp den här. 3 dl strösocker 2 ½ dl kallt vatten 500 g färksa eller frysta hallon 2 msk färskpressad citronsaft 1 äggvita Gör såhär
-) Jag gjorde en hallonsorbet och en chokladglass och så här gjorde jag. Hallonsorbet1 pkt frysta ekologiska hallon1 dl socker1 dl vatten3 st äggvitor1 msk sockerBörja med att koka ihop vatten och socker till en lag, låt svalna. 1 pkt frysta
Lägg de frysta hallonen i en annan tjockbottnad kastrull. Den här hallonsorbeten är fräsch, sommarsmakande och alldeles len eftersom jag silat bort alla frön
Hallonsorbet. 4 dl tinade frysta hallon (eller färska). 4 dl tinade frysta hallon. Jag gillar verkligen sorbet och det är perfekt att ha som dessert efter en lite tyngre middag då du bara vill ha något lätt och fräscht, sorbet går alltid ner
Fyll hålet med hallonsorbet. Spritsa ut hallonmarängen över den frysta glassbomben. Glass1 paket Sias Vaniljglass1 paket Sias ekologiska HallonsorbetHallonmaräng3 ekologiska äggvitor4 droppar färsk citronsaft3 1/4 dl strösocker200 g färska hallonTa en metallskål och tryck upp det mesta runt kanterna men spara ett hål i mitten
Persika- & hallonsorbet. 2 dl frysta hallon. Igår när Elin var hit på brunch så hade jag även tänkt bjuda på en sorbet för jag har så mycket frukt som jag behöver ta reda på