Tror att man skulle kunna använda vilkens sorts frukt/bär som helst. Häll sockerlagen över frukten. Tror att detta är första gången som jag gör sorbet i vår glassmaskin
Himmelsk hallonsorbet. grönsaker, frukt eller bär inkluderas i varje måltid. sockerfritt (frukt, bär, torkad frukt och begränsat med agave och lönnsirap* går bra)
Persika- & hallonsorbet. Igår när Elin var hit på brunch så hade jag även tänkt bjuda på en sorbet för jag har så mycket frukt som jag behöver ta reda på
Hallonsorbeten är oerhört smakrik, en av de bättre sådana jag har ätit. Men gillar du den syrliga frukten, och dessutom vill bli riktigt mätt, ja då kan detta definitivt vara ett bra val
Mixa med frysta frukter och bär och yoghurt. 100 g frysta frukter och bär, t ex hallon och mango. 2 dl hallonsorbet. 100 g frysta frukter och bär, t ex hallon och mango. 2 dl hallonsorbet
Bred ut vaniljglassen i en rund springform, krossa ett antal maränger ovanpå, bred ut ett lager hallonsorbet, krossa maränger ovanpå, bred ett lager mangosorbet, krossa maränger o till sist ett lager blåbärssorbet
Till efterätt valde vi att dela på två rätter vilka blev vitchokladcheesecake ”split” med mango, hallonsorbet, passionsfrukt, hyvlad kokos och mynta och deras chokladfondant med körbärsglass samt syltade körsbär och kanderade pistagenötter
Går säkert jättebra att byta ut hallon mot andra frysta bär/frukter. Stoppa allt i matberedare med kniv (eller en bra mixer) och kör till det blir sorbet av det