Kladdkaka med hallonsmak. 200 g mörk choklad 70% (hälften med hallonsmak). Lördag den 7 november och jag såg på teven att det visst var kladdkakans dag
Hej hej,. Tänk att det snart är påsk. Nu är väl äntligen våren snart här för att stanna. Lagom till påsk tänkte jag förstås att ni skulle få lite påskinspirerade bakverk och godbitar, först ut blir dessa macarons
Vad sägs om lite hallongröt som omväxling. Här kommer i alla fall veckans frukostpropaganda. Eller vi kanske ska kalla det frukostinspiration i stället, det låter lite mindre militant
CAKE BALLS MED HALLONSMAK16 stKakor. Min nya favoritkaka är cake balls och ni kommer nog att få se massor av olika varianter av den kakan framöver här på bloggen
Ja det gillade dom, fast bäst gillade de dom utan strösocker på, ja de blir som geléhjärtan som man köper i affären, ja lite annorlunda hallonsmak bara, men goda, kan inte säga himmelskt goda då jag vanligtvis inte gillar geléhjärtan, men gillar man geléhjärtan tycker man säkert dessa är himla goda
300 gr kesella hallonsmak. 300 gr kesella hallonsmak. Ska du bjuda vänner eller familj på 3-rätters i helgen, eller kanske bara ha lite extra familjemys
Ingredienser1 pkt laktosfri glass med persikosmak (0,5 liter)1 pkt laktosfri glass med vaniljsmak (1 liter)1 pkt laktosfri glass med hallonsmak (0,5 liter)1 pkt blåbärssorbet (0,5 liter)Minimaränger till garnering (köpt på Lagerhaus)Strössel till garneringEn form och plastfolieGör så här
Champagnegelé med hallonsmak (räcker till 4 vida portionsglas eller 6 smala). Temat nyårsmeny fortsätter här i Mårtenssonska köket, igår tipsade vi ju om en fylld fläskfilé som vi tyckte kunde passa bra som varmrätt
Istället för att göra en form med cheesecake, gjorde jag mini cheesecakes med hallonsmak. Då var det dax att lägga ut efterrätten som vi bjöd på i lördags
En lite lyxigare maräng med hallonsmak. )1 ägg1 tsk citronsaft1 dl socker70 g färska eller tinade hallonVispa äggvitan, citronsaft och 1/4 av sockret i en rostfri bunke till en maräng