Hallonpraliner recept

Hallonpraliner

Hallonpraliner

Blanda dagen innan ihop karamellfärgen med kakaosmöret och värm upp till 40 grader. Pensla en pralinform (gärna med fördjupningar i hallonform) med kakaosmöret och låt det stelna
Hallonpraliner

Hallonpraliner

Nja, Några äkta hallonpraliner är det inte men gott är det och busenkelt. Du behöver. 3dl grädde. 300-400g blockchoklad (beroende på hur tjock kräm du vill ha)
Hallonpralin

Hallonpralin

Lägg hallonen i en trådsil och passera dem genom silen. Tryck lite med en sked för att få igenom så mycket puré som möjligt
4 hg högkvalitativt chokladägg!

4 hg högkvalitativt chokladägg!

Glad påsk med ett riktigt maffigt chokladägg med sammanlagt 4 hg kvalitetschoklad. Titta bara hur tjocka de är
Rocky road

Rocky road

I eftermiddag kommer bilder och recept på hallonpralinerna. Rocky road har väl mer eller mindre blivit en klassiker bland julgodiset nu för tiden

Hallonpralin

1.  Temperera choklad. Finhacka 200 g av den mörka chokladen. Värm halva mängden i en skål till 48–50º. Rör ner resten av chokladen

Hallonpralin

1.  Lägg hallonen i en trådsil och passera dem genom silen. Tryck lite med en sked för att få igenom så mycket puré som möjligt