2 dl lätt creme fraiche. 2 dl lätt creme fraiche. En jättegod, fräsch paj som passar alla tillfällen. Går att variera på olika sätt med antingen bär eller frukt, men med den vita chokladen så passar det bäst med hallon i fyllningen
The post Rawfood hallonpaj appeared first on Katjas mat. Den här pajen kommer ursprungligen från Erica Palmcranz Aziz bok Raw food- ett lättare liv på 2 veckor
Lätt, gott och hälsosamt. Senast blev det en härlig hallonpaj med kokostäcke. Även om det kanske har blivit lite kallare just under de senaste dagarna, så är ju ändå våren här
Vispa äggulor, strösocker och vaniljsocker lätt fluffigt. Pajskalet. Blanda mjöl, kakao och flocksocker. Nyp ihop med det kalla smöret, tillsätt äggulan och vattnet
Lätt att imponera. Det är en lime och hallonpaj, så där underbart söt-syrlig. Vispa ihop äggulor, saften från limen, kondenserad mjölk och vanilj tills det är helt slätt