2 dl hallonmarmelad , variera gärna med raberberkompott. Vaniljkräm. Koka upp mjölken med vaniljmärgen. Blanda i socker och maizena, samt vispa ner äggulorna
Skölj och rensa bären. Blanda bär och syltsockret i en gryta. Tillsätt övriga ingredienser. Låt koka i 3-10 minuter beroende på vilken konsistens du vill ha
Denna gång blir det en hallonmarmelad på resterna av de hallonen som fanns i frysen. Jag har tidigare skrivit att jag på något sätt har blivit en marmeladbloggare
Gör sedan en fördjupning i varje boll och häll i lite hallonmarmelad. Dessa kakor tyckte lilltjejen var riktigt roliga att göra hon lade i alla formarna, rullade bollar, gjorde hål i dem och hjälpte till att ha i hallonmarmeladen, så duktig♥
2 dl hallonmarmelad , variera gärna med raberberkompott. Vaniljkräm. Koka upp mjölken med vaniljmärgen. Blanda i socker och maizena, samt vispa ner äggulorna
ca 2 msk hallonsylt eller hallonmarmelad. ca 2 msk hallonsylt eller hallonmarmelad. Maken börjar på nytt jobb nästa vecka och bjöd då på fika på sitt gamla jobb förra veckan