2 msk Drottningholms hallonlikör. 2 msk Drottningholms hallonlikör. I lördags skulle jag firas i förtid då jag fyller 30 år i sommar och då gjorde jag den här tårtan, det var en sån där gång när allt krånglade
Häll I den färskpressade citronsaften, Drottningholms Hallonlikör, och mitt rosévin. 3 cl Drottningholm Hallonlikör, Art No Bolaget. 3 cl Drottningholm Hallonlikör, Art No Bolaget
Glaset till vänster är körsbärslikör och glaset till höger är hallonlikör. Mitt i januari så tar jag med dig tillbaka till sommaren och vi landar i augusti månad
Häll i den färskpressade citronsaften, Drottningholms hallonlikör, och rosévinet. 3 cl hallonlikör. Krossa myntabladen tillsammans med hallonen och sockerbitarna tills allt blir så flytande som möjligt, själv körde jag dem i Tupperwares örthackare - blev kanon
2 msk hallonlikör. Blanda dem med 2 msk hallonlikör. 2 msk hallonlikör. Jag gillar när mycket är klart innan gästerna kommer, så att jag hinner umgås med de vi bjudit in
Tillsätt hallonlikören och blanda väl med stavmixer. 1 1/2 cl hallonlikör. Blanda dagen innan ihop karamellfärgen med kakaosmöret och värm upp till 40 grader
För ett icke rått alternativ så marinera jordgubbarna i lite Crème de cassis, Limoncello, hallonlikör eller något annat gott som faller er i smaken och servera med lättvispad grädde (gärna med en uns vanilj eller socker i)* Det är en väldigt energirik dessert på grund av alla nötter (det kan t o m hända att det finns ett par msk riven kokos i också) och räcker till fler mindre portioner, lite bara som något sött avslut på en större middag
2 msk hallonlikör. Lägg björnbär och socker i en kastrull och låt sjuda, ca 10 minuter. Mixa med stavmixer och pressa fruktmassan genom en finmaskig sil till en puré