Chokladbottnar, med hallonmousse, hallonkompott, vit chokladmousse och krispig nötkrämsfyllning. Spackla med smörkräm eller ganache och täck med marsipan eller sockerpasta
Hallonkompott. Smält smöret till degen i en kastrull tillsammans med sirap, socker och vaniljsocker. Lägg alla ingredienser till hallonkompotten i en kastrull och koka på medelvärme tills sockerkristallerna har lösts upp
Hallonkompott. Tag bort kastrullen ifrån värmen och blanda ner smöret. På så sätt får du en sammanhängande men ändå lite friskare och hallonkompott att fylla din prinsesstårta med
Jag gör alltså en egen hallonkompott med mindre mängd socker i ett traditionellt recept. Blanda i små bitar av smöret och nyp ihop, alternativt kör i en matberedare tills smöret är helt utblandat
Hallonkompott. Lägg alla ingredienser i en värmetålig skål förutom smöret och vispa ihop. Fyll bottnen, penslad med choklad, med hallonkompotten följt av passionsfruktcurd (spara lite till dekoration) och kokoscrumblen
Vispa grädden och vänd ner i hallonkompotten. Smörj och klä en bakpapperskrans i bakformen. Vispa med elvisp smöret någon minut, tillsätt sedan cream cheese och chokladen och vispa fluffigt
Därefter varvade jag med ett lager vaniljkräm och hallonkompott på toppen Receptet hittade jag i senaste numret av Hembakat där Mary bjöd på denna dessert med chocolate chip cookie i botten