Fördela fluffet ovanpå hallonkompotten och strö nötterna över. Hallonkompott med mascarponefluff, 2 pers. 150 g hallon. Koka hallon, socker och citronskal i 2 minuter, låt svalna. 150 g hallon
Chokladbottnar, med hallonmousse, hallonkompott, vit chokladmousse och krispig nötkrämsfyllning. Spacklad med chokladganache, täckt med ljusrosa marsipan och garnerad med rinnande chokladganache,maränger, färska hallon, macroner, pärlor ,ätbart glitter,och chokladpynt
Släng i hallonen och låt det koka upp. Rabarber- och hallonkompott med vanilj, 1-2 port40 g rabarber (ca 2-3 små, späda stjälkar)2-3 msk vatten1-2 krm vaniljpulver1/4 banan1 näve frysta hallon1. Rabarber- och hallonkompott med vanilj, 1-2 port. 1 näve frysta hallon
Den smakar som glass en varm sommar och de består av en del vaniljkräm, en del hallonmousse och en del hallonkompott som man blandar ihop i en härlig symbios
Hallonkompott. Vi har pistage, vi har hallon, passionsfrukt och kokos. Fyll bottnen, penslad med choklad, med hallonkompotten följt av passionsfruktcurd (spara lite till dekoration) och kokoscrumblen
Därför blev det i stället en hallonkompott med kokossocker, och det gick ju precis lika bra. Jag hade egentligen tänkt använda hallonen färska, men tyckte inte de såg tillräckligt fina ut
Därefter varvade jag med ett lager vaniljkräm och hallonkompott på toppen Receptet hittade jag i senaste numret av Hembakat där Mary bjöd på denna dessert med chocolate chip cookie i botten
Igår stekte jag plättar, precis som mamma hemma i köket, men istället för hemgjord sylt och vaniljglass serverade jag plättarna till Hallonkompott med Anchochili & Dulce de Leche
Hallonkompott. 250 g frysta hallon. Äntligen dags för lite julsmaker. Eller julsmaker. jag använder gärna saffran året runt men i december formligen frossar jag i det
Det blir en väldigt härlig kombination av smaker med den vita chokladen och saffranet i kakan ihop med de syrliga hallonen och så balanserar en klick grädde ihop allt på en perfekt sätt
Hallonkompott. Lägg i hallonen och låt koka några minuter. Lägg på hallonkompott, så att botten ”dränks” och sist toppar du med vaniljchantilly Kavla ut tunt med grön marsipan och lägg på så att det täcker, toppa med florsocker och ett hallon i mitten