Denna hallonglass tillsammans med chokladfluffet blir en oslagbar kombo och det bästa är att den passar lika bra som en god nyttig frukost som den gör som en efterrätt
Hallonglass. 3-4msk jordnötssmör, 1/2-1 dl mandelmjölk (beroende på hur rinnande du vill ha den), 1/2-1msk honung eller annan naturlig sötning som t. 1/2-1msk honung eller
Hallonglass, passionsmousse, flädergelé och minimaränger. Hallonglass. Kör hallonglassen i glassmaskinen och när den bildat glass så blanda i de avrunna lätt syltade hallonen
Hallonglass. Slå i grädde, mjölk och honung (eller glykos). Kör hallonglassen i glassmaskinen och när den bildat glass så blanda i de avrunna lätt syltade hallonen
Tillsätt honungen. 2 msk flytande honung. Smula kexen i matberedare och hacka ihop dem med smöret. Klipp ut ett bakplåtspapper och täck botten i en rund form med löstagbar kant
Frukostskål med acai- och hallonglass samt kanel- och mesquiteglass. Blanda honung ordentligt med kanel och mesquite carob i en liten skål (den sistnämnda kan uteslutas men såsen får lite mer ”kolasmak” när den är inkluderad)
Hallonglass. 0,75 dl honung eller agavesirap. 0,75 dl honung eller agavesirap. Efterrätt är något som vi alltid har älskat i min familj så när min familj skulle komma över på middag så bestämde jag mig för att göra en rawglass
Hallonglass hör till en av mina favoriter och hur du gör rån hittar du här och glass här. HallonglassI julas fick Viktoria biljetter till Eric Saades Pop Explosion show och i lördags var det dags