Brieost med spegel av halloncoulis. Halloncoulis är helt enkelt en sås. Vi hade en stor brieost kvar som fick bli stommen i en enkel förrätt som ändå ser lyxig ut
Citronglass ripplad med halloncoulis Glasskräm 4 dl vispgrädde 4 dl gammaldags mjölk 6 äggulor 2 dl råsocker strimlat skal av en citron 4/5 dl citronsaft (en stor, saftig citron) Koka upp grädde och gammaldags mjölk tillsammans med de strimlade citronskalen. Halloncoulis 250 gram hallon 0,5 dl råsocker Koka ihop hallon och socker till en lös sylt
Desserten som fick avsluta den ljuvliga middagen vart en yoghurt pannacotta-tårta med kokos och vanilj till det serverade jag en fräsch halloncoulis och färska hallon
Halloncoulis. Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Cheesecaken kan med fördel serveras med halloncoulis. Krämig, mäktig och helt himmelskt god är denna cheesecake, som Debbie tipsade om för många år sen, men den är en stående favorit
Smula marängflagor över, dekorera gärna med ett blad mynta eller citronmeliss och kanske halloncoulis (hallonpuré du sparat men inte har lika mycket sockerlag i som till sorbeten)