Rör i hallonen. Garnera med hallon, blåbär och citronmeliss. hallon. 1 dl hallon. Krossa kexen i en matberedare eller i en mortel och blanda med smält smör och socker
Rör i hallonen. Garnera med hallon, blåbär och citronmeliss. hallon. 1 dl hallon. Krossa kexen i en matberedare eller i en mortel och blanda med smält smör och socker
Rör försiktigt ner hallonvispgrädden i äggulesmeten. Vid servering dekorerar du din cheesecake på valfritt vis, jag valde färska hallon och vit choklad
Jag prövade att göra som det stod med gelantinblad och choklad och fick inte det till att fungera så jag smälte chokladen i mricron och sedan tog jag hallonen ur marinaden och värmde marinaden i micron och smälte de urkramade gelantinbladen i den och det fungerade fint
(Hallonpuré görs genom att man värmer frystahallon i spisen på en kastrull. Jag har några idéer på lager som jag verkligen vill testa och den här halloncheesen var en av dem
Använder du frystahallon så se till att de är tinade. Gudomlig cheesecake-aktig "tårta" med kladdkakebotten med hackad daim i samtidigt som resten av kakan har en perfekt smak av hallon
Färska eller frystahallon, en myntablad eller timjan blir vackert på. 1/2 - 1 dl hallonpuré ( ca 1,5 dl färska hallon rensade och mosade, jag silade bort kärnorna). 1/2 - 1 dl hallonpuré ( ca 1,5 dl färska hallon rensade och mosade, jag silade bort kärnorna)
Om du använder frystahallon, försök att inte få med så mycket av vätskan. Denna naturliga och råa halloncheesecake gjord på nötter, kokosolja och bär kommer definitivt uppskattas